Samarbeidspartnere

 

Scandic Hotels


scandic_logoPutti Plutti Pott-ensemblet bor på Scandic Hotels for å være opplagt til audition, instruksjon og forestillinger over hele landet.


Kluge viser vei

Kluge

 


 

Nisseverkstedet i Kabelvåg

Bilde av vågarVi er nøye med hvem vi ­velger som samarbeidspartnere. Men når vi først skulle selge andre produkter enn musikk og PPP-bok, var ikke valget vanskelig. Den ­vernede bedriften Vågar Produkter AS ­holder til i Kabelvåg i Lofoten, og ­represen­terer både det mest ­norske vi kan tenke oss; ekte naturprodukter av topp kvalitet, og kanskje det noe mindre norske; evne til å tenke produktutvikling og design. Vår ­verden blir stadig ­mindre. Mange opplever kjøpepresset som påtrengende, og så vel voksne som barn overdynges med ­produkter med varierende nytte og varierende kvalitet. Vi vet at for eksempel mange ­tekstilpro­dukter blir til under uverdige ­forhold, og at også barn utnyttes i ­produksjon i mange land.

Bildene er fra produksjonen av nisse­luer ved Vågar Produkter AS, og som vi ser er det en glad gjeng som er ­avbildet. Ved kjøp kan vi garantere at dere får et kvalitets produkt, som vil vare lenge, og som er produsert av ­mennesker som er ­stolte og glade over å ha ­produsert den. I tillegg bidrar dere til å ­opprettholde meningsfylte arbeidsplasser i et av våre vakreste utkantområder.

Bilde av vågar-bilde2Bilde av vågar-bilde1

Alle nisseluene på scenen og til salgs produseres av Vågar Produkter AS
i Kabelvåg.